Handleiding

Behandeling van de kunst 

We verpakken de kunst goed om schade bij het vervoeren te voorkomen (extra karton, schuimfolie, schuimhoeken, kraft tape) dit houdt wel in dat je voorzichtig de kunst weer moet uitpakken. Doe dit voorzichtig. Het zou zonde zijn als een mesje en/of schaar door het schuimfolie schiet en je een kras krijgt op de plaat. De kraft tape die we gebruiken om de schuimfolie mee vast te maken is makkelijk te verwijderen met de hand. Een mes en/of schaar zal niet meer nodig zijn.

We raden aan om op voorhand de plek voor de kunst te bepalen, dit voorkomt onnodige verplaatsing van de kunst. Na het verwijderen van de kraft tape en schuimfolie kan je de kunst in de verzenddoos laten liggen, bovenop het schuimfolie. Dit voorkomt schade aan de randen en hoeken. De kunst is geprint op stevig aluminium, de hoeken zijn daarentegen fragiel. Zet de plaat nooit neer op 1-hoek of een harde oppervlakte. Vraag hulp van een 2e persoon bij het verplaatsen van de kunst als het kunstwerk groter is dan 90 cm.

Voor de montage is een muurhaak, plug en schroef meegeleverd voor standaard muren. Heb je geen standaard muur en heb je vragen over het type wand kun je terecht bij bijvoorbeeld een bouwmarkt in de buurt. Bij het vastpakken en ophangen van de kunst raden we katoenen of kunststof handschoenen aan om vingerafdrukken op de kunst te voorkomen. Mocht er wel vingerafdrukken op komen, gebruik dan een droge, schone katoenen doek en vermijd te veel druk bij het afvegen van je vingerafdrukken.

Schoonmaken van de kunst

Als het product na verloop van tijd stoffig wordt, kun je het afvegen met een droge, schone katoenen doek. Gebruik geen microvezeldoek, deze stof kan krassen op je product veroorzaken. Vermijd te veel druk bij het afvegen van het oppervlak. Gebruik geen chemicaliën of reinigingsmiddelen, dit kan het oppervlak en de kwaliteit aantasten.

6 MONTHS WARRANTY ON ALL PRODUCTS

OFFICIAL WEBSHOP QUALITY MARK

100% SAFE & SECURE CHECKOUT